Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Hotel Filla Andre

Moselstraße 1
56814 Ernst
Tel: 0049 - 2671 - 4688
Fax: 0049 - 2671 - 5859

www.filla-andre.de
filla.andre@t-online.de

De in 1997 compleet gerenoveerde „Filla“ is een 3 sterren pensionshotel welke al 3 generaties in familiebezit is. Gastvriendelijkheid, persoonlijke sfeer en comfort staan garant voor een verblijf waar u zich thuis zult voelen.

Geniet van het romantische Moezeldal op het terras of de ligweide. Sauna, solarium, professionele massage en vele frisse lucht maakt hongerig, hongerig naar een uitgebreid ontbijtbuffet met picknickservice, lekkere gerechten typisch voor de Moezel en grillavonden in de tuin. Bij deze, door de Chef zelf bereide menu’s, behoort natuurlijk een goede Moezelwijn van eigen oogst. En ’s avonds nodigen wij u uit voor een gezellig uurtje aan de bar.

De goed ingerichte kamers hebben een kluis, telefoon, satelliet tv, radiowekker en uiteraard douche of bad en toilet. Rond de 40 personen vinden bij ons hun tijdelijke thuis. Voor niet-rokers wachten onder andere in het 20 meter verderop gelegen gastenhuis speciale kamers. Voor de kleine gasten staat een babybedje tot kinderslaapkamer met speelgoed ter beschikking.

Het landschap, de wijn en de mensen zorgen voor zoete dromen….

 

Terug naar de resultatenlijst

Hotel Filla Andre in Ernst
Die Familie Andre von Hotel Filla Andre in Ernst
Terasse von Hotel Filla Andre in Ernst
Bar in Hotel Filla Andre in Ernst
Filla Andre in Ernst