Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Gästehaus Paulushof

Im Wingert 42
56862 Pünderich
Tel: 0049 - 6542 - 22609
Fax: 0049 - 6542 - 1343

www.paulushof.de
info@paulushof.de

Vakantie op het Paulushof
Tussen Trier en Koblenz slingert in talrijke kronkels een blauwe rivier, welke tot de mooiste rivierlandschappen van Duitsland hoort. Laat ook u zich verrassen door dit unieke wijn- en cultuurlandschap en bezoek ons !
Het Paulushof ligt in een van de aantrekkelijkste dorpjes, in Pünderich, in een bocht van de Moezel. Wij heten u hartelijk welkom! Kom als gast en geniet met welbehagen van een geweldig verblijf op ons wijngoed. Laat uw gedachten de vrije loop onder het genot van een glas wijn op het grote terras en geniet van de rust en de verzorgde omgeving. In onze vinotheek kunt u de typische Moezelwijnen, als ook verschillende zeldzame wijnen, tot u nemen. Leer hier alle facetten van de wijn kennen en liefhebben. Hier in de vinotheek vindt u ook wandelkaarten en ander informatiemateriaal over de omgeving. En omdat bij ons de mens op de voorgrond staat, zijn wij ook hierbij graag uw persoonlijke aanspreekpartner.

U kunt kiezen uit 6 vakantiewoningen!
Wie een vakantiewoning boekt, leert de vele mogelijkheden en comfort op waarde te schatten. Grote en lichte woonkamers met gezellige zithoeken bieden plaats en ruimte voor lange vakantiedagen. Ontbijt of andere gerechten, wanneer en hoe men maar wilt, de goed uitgeruste keukens van de vakantiewoningen maken een goed afgewogen vakantiegenot mogelijk.

Onze gastenkamers:
De spontane korte vakantie of het verlengde weekend – wie actief langs de Moezel onderweg is, ligt in de bedden van onze gastenkamers precies goed! Start uw vakantiedag koninklijk! Lekker uitgerust en met goede moed start u de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Verse koffie, müsli-hoek, verse worst- en kaasplanken en een panoramisch uitzicht in de wijnbergen.
Vakantie op het Paulushof betekent…. met plezier van alles genieten !

Reserveren in het Nederlands: klik hier

Terug naar de resultatenlijst

Paulushof
FeWo
Zimmer
Puenderich
Paulushof
FeWo
Zimmer
Puenderich