Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Weingut Reis-Gibbert

Gartenstraße 48
56867Briedel
Tel: 0049 - 6542 - 41086
Fax: 0049 - 6542 - 61118

www.weingut-reis-gibbert.de
weinreisg@t-online.de

Vakantie bij ons op het wijngoed betekend:
- Gezelligheid bij een vrolijke wijnronde
- Op ontdekkingstocht gaan en ontspannen in één van de mooiste rivierlandschappen van Europa.

In onze gastenkamers zult u zich prettig voelen en van uw vakantie genieten. De gemoedelijke sfeer - zonder te moeten afzien van comfort - , daarbij een beetje Moezelromantiek en de heerlijke sfeer in ons huis staan garant voor uw droomvakantie in het wonderschone Moezeldal.

Een andere sfeer geeft de “Lagenweinprobe”, een wijnproeverij tijdens een wandeling door de wijnbergen. Leer onze wijnen kennen aan de oorsprongsplaats en leer ze lief te hebben. Dat alles kunt u met de Winzermeester Helmuit Reis te voet doen of met een huifkartocht beleven. Bij een glas wijn laat zich de meest gecompliceerde wijnwerkzaamheden zich eigenlijk makkelijk verklaren. Natuurlijk kunt u ook zelf een wandeling maken door de wijnbergen en  genieten van het wonderschone uitzicht.

Weet u eigenlijk wel hoe goed een vers gegrilde steak bij onze wijn past? De grillplaats in de tuin biedt veelvuldige mogelijkheden om onze tips te testen.

De lieve kleine gasten verblijven het liefste op de kinderspeelplaats, welk aan de Moezel ligt (voetpad 3 minuten)
Bijzonder geliefd bij jong en oud is een bezoek aan ons solarium!
Overigens, - en dat is heel belangrijk in ons smalle Moezeldal – bij ons zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Ook een eigen parkeerplaats voor campers staat tot uw beschikking! Uw fietsen kunt u graag bij ons plaatsen of fietsen bij ons lenen voor uw volgende fietstrip. Kortom een vakantiebelevenis in Wijngoed Reis-Gibbert staat niets meer in de weg.

Reserveren in het Nederlands: klik hier

Arrangementen van Wijngoed Reis-Gibbert

Terug naar de resultatenlijst

Weingut Reis-Gibbert in Briedel
Reis-Gibbert
WG Reis-Gibbert
Briedel
Weingut Reis-Gibbert in Briedel
Reis-Gibbert
WG Reis-Gibbert
Briedel