Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Stadtwaldhotel - Hotel Zum Christophel - FeWo Igel

Am Gillenbach 12
54293 Trier
Tel: 0049 - 651 - 840 840

www.schroeders-trier.de
info@stadtwaldhotel.de

Wij bieden u veelzijdige hotel en gastronomie-aanbiedingen aan in en rondom Trier.
Onze 3 sterren hotels en 4 sterren vakantiehuis onderscheiden zich door hun comfort en klasse. Culinair verwennen wij u in onze restaurants.
(of wij leveren u een buffet naat uw wensen, gemakkelijk thuis of een plaats naar keuze.)

Geen opdracht is ons te klein en geen event is te groot. Onze jarenlange ervaring stellen wij u graag ten dienste. Ons dynamische en vriendelijke team kijkt ernaar uit uw wensen te kunnen vervullen.

Neemt u contact met ons op – wij adviseren u graag!
Uw Markus Schröder & Team

Stadtwaldhotel:
Onze 36 comfortabel en gezellig ingerichte kamers beschikken over douche en toilet als ook over satelliet tv, telefoon en gratis W-LAN.
Die kamers zijn over 2 gebouwen verdeeld, waarbij in gebouw 1 een lift de toegang tot de etages verlicht. Gebouw 2 werd in mei 2008 geopend. De hotelkamers in dit gebouw zijn allen antiallergisch ingericht en beschikken over een plat scherm tv.

Twee van onze tweepersoonskamers zijn als Juniorsuite gebouwd. De gelijkvloerse Juniorsuite in gebouw 2 is ook voor mensen met een beperking goed geschikt. Ze beschikken over een rustig terras en een kleine keuken.

Nieuw: Appartementenhotel in Trier!
Slaapkamer met woonkamer, badkamer inclusief ontbijt

Het is het ideale startpunt voor trips naar Trier, Luxemburg, de Sauer en de Moezel. Ook de zuidelijke Eifel ligt zeer dichtbij. Het Moezelfietspad bevindt zich op zeer korte afstand. In Wasserbillig (ca. 3 km) kunt u met de autoveerpont gemakkelijk de Moezel oversteken om uw trip richting Obermosel en Saar te beginnen.

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Reserveren in het Nederlands: klik hier

Terug naar de resultatenlijst

Stadtwaldhotel
Hotel zum Christophel
Ferienhaus
Zimmer
Stadtwaldhotel
Hotel zum Christophel
Ferienhaus
Zimmer