Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Hotel-Restaurant Zwicker in Bleialf (Eifel)

Am Markt 2
54608 Bleialf

Tel: 0049 - 6555 - 92000

www.zwicker-bleialf.de
zwicker-bleialf@t-online.de

Welkom in hotel Zwicker bij de familie Scheer in de Schneifel

Het doet ons een groot genoegen gasten uit alle aangrenzende landen te bedienen. België, Nederland en Luxemburg liggen op steenworp afstand en onze regio is erom bekend  dat hier al lang  „alles samen gegroeid is“. Gastvriendelijkheid wordt bij ons niet alleen beschreven maar ook gepraktiseerd. Ons hotel biedt plaats aan totaal 40 gasten in eenpersoonskamers, tweepersoonskamers tot vierpersoonskamers,  die ’s morgens met een uitbereid ontbijt verwend worden. Ons restaurant is tot over de grens bekend en vooral om zijn rijkelijke porties.

Wij kijken uit naar uw bezoek.
Familie Reinhold Scheer

De veeleisende vakantieganger en de kort verblijvende gast zijn beiden goed bij ons op hun plaats. Onze kamers bieden een plechtige landhuisstijl met familiaire sfeer en modern sanitair. Overal in het hotel beschikken wij over WLAN (draadloos internet).

Afhankelijk van het jaargetijden bieden wij u een rij aan gunstige seizoens-arrangementen aan. Overnachting met ontbijt, halfpension of volpension staan altijd in goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor langer blijvende gasten (voor bedrijven interessant) bieden wij natuurlijk speciale prijzen, afhankelijk van de lengte van het verblijf.

De verwende gast, die waarde hecht aan individueel advies, de hongerige vakantieganger,  de uitgeputte wandelaar, de verblijvende fietser, allemaal worden zij door ons volgens alle regels van de culinaire kunst met goed eten verwend.

Keukenchef Reinhold Scheer adviseert
Onze keuken legt zijn zwaartepunt op de traditionele keuken met culinaire pit onder bereiding van hoogwaardige regionale producten. Forellen, rund, varken en groenten en fruit komen overwegend bij door ons gecontroleerde bedrijven vandaan uit de Eifel en de Ardennen. Onze menukaart en onze dagelijks wisselende menu’s zullen u van onze liefde voor koken overtuigen.

Natuurlijk gebruiken wij ieder jaargetijde vele producten uit de regio.

Reserveren in het Nederlands: Klik hier

Terug naar de resultatenlijst

Hotel Zwicker
Zimmer
Restaurant
Kaffee
Hotel Zwicker
Zimmer
Restaurant
Kaffee